Workshop Kleur jezelf

Wat houdt een “Kleur Jezelf Workshop” in?
Tijdens deze interactieve workshop ontdek je wat jouw allergrootste Kracht is en hoe je die zichtbaar maakt. Wist je dat kleuren jou beïnvloeden? Niet alleen een kleur die je draagt, maar bijvoorbeeld ook in jouw woonkamer, tuin of kantoor. Bepaalde kleuren geven je extra kracht. In deze workshop ontdek je jouw kracht! Dit doe je door vooraf een test in te vullen. De online Persoonlijke Kracht Test waarin jouw Persoonlijke Kracht van dat moment wordt gemeten. De uitslag van de PK-Test vormt de basis van een krachtige en passende uitstraling voor meer zelfvertrouwen, succes en geluk. De deelnemers ontvangen een advies hoe ze hun passende kleuren kunnen inzetten voor specifieke doelen en gelegenheden. Met bepaalde kleuren zet jij jezelf nóg meer in jouw kracht en komt jouw boodschap beter over.

Wat bereik je met deze workshop?
Je ontdekt:
– Hoe je jouw Persoonlijke Kracht in beeld krijgt en zichtbaar maakt, waardoor iedereen weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.
– Hoe je met jouw unieke kwaliteiten het juiste pad kiest en de richting kunt bepalen die daarbij past.
– Wat jouw grootste drijfveren zijn en hoe je die duurzaam inzet voor een specifiek doel en resultaat.
– Hoe jij met meer zelfvertrouwen de beste versie van jezelf kunt laten zien en makkelijker de juiste keuzes maakt.
– Hoe je een balans vindt in je leven en meer rust krijgt om te genieten van datgene wat jij het allerliefst doet en het allerbeste kunt.
– Hoe je helemaal in je element bent, zodat je beter gezien, gehoord en gewaardeerd wordt.
– Hoe je in je Kracht kunt stappen en het leven kunt leiden wat voor jou bedoeld is.

Ellen de Jonge, Zeeuwland, ging je voor: “Een hele leuke workshop gehad van Jannie Boer. Ze heeft passie voor kleur. Is een warme persoonlijkheid die je op een leuke manier inzicht geeft in je verlangen, kracht, succes en geluk. Bijzonder wat kleur met je doet!”

Kosten
Deze workshop vindt online plaats, zolang we nog niet samen kunnen komen, via een Zoom verbinding.

De kosten voor deze workshop bedragen € 97,- per persoon exclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht. De workshop heeft plaats voor 6 tot 10 deelnemers.

Kun je niet op de ingeplande datum(s) of staan er geen datum open? Reserveer een plek op de wachtlijst! Met onderstaand formulier kun je laten weten dat je interesse hebt en nemen wij contact met je op zodra er een nieuwe datum bekend is.