Wie is Arend-Jan van Essen? 
Ik heb een achtergrond als bedrijfspsycholoog en opleidingskundige en kijk vooral naar de kwaliteiten van mensen en hoe je die kunt ontwikkelen. Ik heb een zakelijke, doelgerichte kant en combineer die met mijn intuïtie en werkervaring om toegevoegde waarde te leveren voor de mensen waarmee ik werk. Mijn aanpak kenmerkt zich door betrokkenheid, enthousiasme, doelgerichtheid, een heldere analyse van je kwaliteiten, ontwikkelpunten en adviezen waar je mee verder kunt. Ik kijk zowel naar waar je goed in bent, als naar wat je werkplezier oplevert. De gesprekken maak ik graag samen met je op maat (op welke vragen wil je een antwoord en welke aanpak/methode past daarbij?). Lees gerust de ervaringen (klik hier voor referenties) van anderen om je een beeld te vormen van hoe ik werk en of dat bij je past. Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking (bellen/Teams).