DE GROTE GENERATIESHOW

Wist jij dat er momenteel vijf generaties werkzaam zijn op de werkvloer binnen onze corporaties? En, dat dit uniek is in de geschiedenis. Elke generatie heeft namelijk zijn eigen kenmerken én zijn eigen kracht.

Zuidwestsamen Werkt organiseert in samenwerking met Careerwise een geweldige middag waarin je op een leuke manier kennismaakt met de verschillende generaties; welke zijn er en waarom is het interessant? Wat is de gebruiksaanwijzing van een generatie? Wat is de kracht én wat zijn de valkuilen van elke generatie? Maar vooral waarom hebben we iedereen nodig en hoe werken we energiek samen?

Een wervelende show die de samenwerking tussen generaties verbetert!

Momenteel zijn er vijf generaties op de werkvloer; uniek in de geschiedenis. Heel mooi want elke generatie brengt iets goeds, maar hoe haal je het beste uit al die generaties samen?

Een goede samenwerking tussen jonge en ervaren collega’s is belangrijker dan ooit vanwege de krapte op de arbeidsmarkt maar ook omdat de wereld steeds sneller verandert. Om bij te blijven heb je jonge en ervaren collega’s nodig die samenwerken vanuit ieders kracht.

De Grote Generatieshow is een interactieve bedrijfstheatervoorstelling over generatiediversiteit. Met een acteur uit elke generatie telt iedereen mee. Op een interactieve manier leer je wat generaties eigenlijk zijn en hoe je de voordelen van generatiediversiteit elke dag kunt benutten. De show creëert nieuwsgierigheid, begrip en respect voor de diverse achtergronden en leidt je naar energiek en innovatief samenwerken. Zo benut je de kracht van elke generatie!

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg!

.

Er is plaats voor 100 deelnemers, vol = vol! Meld je aan via onderstaand formulier.

Datum: Woensdag 20 maart 2024.

Tijd: 14.30 uur (inloop vanaf 14.15 uur) – 17.30 uur (inclusief afsluiting met (alcoholvrij) drankje en een hapje.

Locatie: Theater De Stenge. Stengeplein 1, 4451 CZ HEINKENSZAND.

Kosten: geen (annulering 3 dagen voor dit event, € 25,- per persoon).

Inschrijven via deze website is niet meer mogelijk, wil je toch nog deelnemen? Bel dan naar 06 – 82654736