Eendaagse training

“Conceptueel bouwen voor niet bouwkundigen”

Waarom deze training?

Weet jij wat conceptueel bouwen is? Ik (Kyra Verstijnen, HRM-/kwaliteitsadviseur Zeeuwland) had de term al wel een paar keer gehoord, maar kon het niet precies plaatsen. Daarom heb ik in oktober 2021 “het fundament” conceptueel bouwen gevolgd. Deze driedaagse training werd georganiseerd voor medewerkers van ZWSW die samenwerken in de bouwstroom Zuidwest Samen. Hierin werken collega’s van de meeste Zeeuwse corporaties samen om sneller, slimmer en goedkoper te bouwen. Door meer samen te werken en gebruik te maken van bestaande concepten bijvoorbeeld. De deelnemers aan de training waren dan ook vooral collega’s die in de dagelijkse praktijk met (nieuw)bouwprojecten bezig zijn. Als HRM-mer had ik natuurlijk wel andere vragen dan de vragen van medewerkers met een meer bouwkundige achtergrond, maar ik kwam er wel achter dat conceptueel bouwen zeker iets betekent voor iedereen in de organisatie en dus ook voor hoe je met elkaar samenwerkt. Dus… eigenlijk heel interessant voor iedereen die hier meer over wil weten! We hebben binnen ZWSW de koppen bij elkaar gestoken en we organiseren in het najaar een eendaagse training “conceptueel bouwen voor niet bouwkundigen”. Deze training wordt verzorgd door Brickton.

Wat ga je leren?
Tijdens deze training krijg je inzicht in welke impact conceptueel bouwen heeft in de eigen organisatie en welke verandering in (samen)werken dat met zich meebrengt. Je leert wat conceptueel bouwen is, wat de principes zijn en vooral welke toegevoegde waarde het heeft voor jou en de organisatie. Kortom, wat betekent conceptueel bouwen voor de organisatie, het team en het individu?

De training
Deze eendaagse training is klassikaal en tijdens deze dag speel je een interactieve game om het verschil tussen conceptueel bouwen en traditioneel bouwen te ervaren. Je hebt inzicht in de eigen rol en welke bijdrage jij hebt binnen conceptueel bouwen.

Het aantal deelnemers is minimaal 10 en maximaal 16. Je kunt je inschrijven voor deze training, afhankelijk van het aantal deelnemers worden de exacte opleidingskosten bepaald. Houd rekening met een bedrag van € 425,- Overleg op voorhand met jouw HRM afdeling hoe de kosten van de training worden geboekt (regulier, loopbaanontwikkeling of een combinatie van beiden). Afmelden kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

12 januari 2023 van 09:00 tot en met 17:00 uur Beveland wonen

Heb je vragen? Laat gerust weten!

INSCHRIJVEN