Gluren bij de buren

Onder het motto: “Beter een goede buur dan een verre collega” is het mogelijk om bij één van de andere corporatie mee te kijken! Meekijken kan bij een collega in dezelfde of een hele andere functiegroep.

Onlangs zijn Annet en Jeltje van KCC Clavis gaan ‘gluren’ bij Suzanne en Vera van KCC Beveland Wonen en delen enthousiast hun ervaringen.

Annet en Jeltje van Clavis: We werden ’s morgens hartelijk ontvangen door Suzanne en Vera. Na de dagstart kregen we van hen een uitgebreide rondleiding door het gebouw, waar we even kort konden kennismaken bij elke afdeling. Daarna werden we meegenomen in de dagelijkse KCC-werkzaamheden. Hier luisterden we mee met telefoongesprekken, en keken we mee in de systemen die Beveland Wonen gebruikt. Wat ons opviel, was dat de Beveland Wonen met fijne systemen werkt, die goed in elkaar overlopen. De werkwijze is duidelijk, gegevens zijn snel te vinden en dat leidt duidelijk tot werkplezier en tevreden klanten. Enkele aanbevelingen die we binnen Clavis willen doen zijn vooral gericht op het creëren van een duidelijk klantvolgsysteem (KVS). Een andere aanbeveling van ons aan Clavis is om op termijn, net als bij Beveland Wonen, een klantportaal te implementeren. Op die manier hebben onze klanten altijd toegang tot hun gegevens. We willen Beveland Wonen en in het bijzonder Suzanne en Vera hartelijk bedanken voor een leuk inkijkje! De koffie staat klaar bij Clavis, mochten jullie bij ons willen komen gluren 😉

Suzanne en Vera van Beveland Wonen: Wat ons betreft geslaagde ochtend. We hebben Jeltje en Annet een goed beeld kunnen geven van hoe ons KCC werkt. Er zijn best wat ideeën op gedaan die ze misschien in de toekomst ook willen gaan implementeren bij hun op kantoor. Ook voor ons was het leuk om te horen hoe bij hun het een ander er aan toe gaat. Annet en Jeltje hebben ook bij  Zuidwest Wonen meegekeken en meegeluisterd.

Wil jij een keer vrijblijvend meekijken met een collega in een andere functie of bij een van de andere corporaties? Klik hier voor meer informatie.