OPLEIDINGEN

Iedereen heeft talent. De toekomst vraagt om mensen die hun talenten willen inzetten, die flexibel zijn en denken vanuit mogelijkheden. Dat is niet voor iedereen even gemakkelijk. Daarom bieden we mogelijkheden om opleidingen en trainingen te volgen. Tegenwoordig staat in de CAO dat je 12 Ontwikkeluren per jaar moet doen. Hiervoor heeft ZWSW de volgende spelregels opgesteld.

Doorleren werkt. Ontwikkel je zoals jij dat wilt.

Hybride techniekopleider
‘Hybride techniekopleiders Zeeland’ biedt technische vakmensen de kans om zich verder te ontwikkelen als techniekopleider. In Zeeland is sinds het eerste scholingstraject in 2018 gestart en afgerond. Elk jaar vindt een nieuw scholingstraject plaats. Hiervoor zijn ze weer op zoek naar deelnemers. In de flyer (klik op de link voor meer info) lees je hier meer over. Binnenkort zijn er informatiebijeenkomsten. Is het wat voor je? Lees hier ervaringen van twee Zeeuwse collega’s die je voor gingen.

Opleidingen bij collega corporaties in Zeeland
De onderstaande opleidingen staan los van het Zuidwestsamen Werkt aanbod en vallen dus onder de opleidingsregelingen, zoals die gelden voor jouw eigen corporatie. Stem dit af met je leidinggevende en meld je aan via de HRM collega van jouw corporatie.

Leerlijnen ZWSW
Via de Zuidwestsamen Werkt academie hebben we nu ook diverse leerlijnen beschikbaar. Je vindt er een aantal leerlijnen specifiek gericht op bepaalde vakgebieden en een aantal algemene leerlijnen. Het handige is dat je vaak een testje kunt doen, zodat je kunt zien waarin je je nog verder kunt ontwikkelen. Lees hier meer.

Meer info over opleidingen
Het vinden van een goede opleiding is maatwerk. Ga in gesprek met je leidinggevende, hr-adviseur of een van ons om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt denken aan mbo-, hbo- of masteropleidingen, maar ook aan competentiegerichte trainingen bijvoorbeeld op het gebied van coaching, digitale vaardigheden.

Onze adviseurs kunnen je op weg helpen om een keuze te maken. Zij zijn ook op de hoogte van (FLOW-)subsidiemogelijkheden en FLOW opleidingsaanbod waarvan je gebruik kunt maken. Maak dus gauw vrijblijvend een afspraak met een van ons.

Opleiding & informatie  Datum opleiding