LOOPBAANADVISEURS VAN FLOW

Een gesprek met een loopbaanadviseur kan je helpen met vragen als: past mijn werk nog bij mij? Wat heb ik nodig om bij te blijven? Welke mogelijkheden zijn er in mijn situatie? Maar ook als je moeite hebt met de huidige (werk)omstandigheden kun je in gesprek gaan met een loopbaanadviseur.

Hieronder stellen twee FLOW-loopbaanadviseurs uit de provincie Zeeland zich aan je voor. De adviseurs zijn onafhankelijk, gecertificeerd en door FLOW geselecteerd’.

Direct een (gratis) gesprek plannen? Klik hier.

Ellen Sinke

Een enthousiaste loopbaanadviseur en ondernemer van HR Consultancy in Goes. In een loopbaantraject zoekt zij samen met jou naar antwoorden op vragen als: wat vind ik nu echt belangrijk in een baan, waar ligt nu werkelijk mijn passie, wat zijn mijn kwaliteiten en talenten, wat voor soort functie en welke werkomgeving past het beste bij mij? Lees meer.

Arend-Jan van Essen

Heeft een achtergrond als bedrijfspsycholoog en opleidingskundige kijkt vooral naar de kwaliteiten van mensen en hoe je die kunt ontwikkelen. Hij kijkt zowel naar waar je goed in bent, als naar wat je werkplezier oplevert. Lees meer.