“Ga ervoor. Blijf ontwikkelen!”

Kees van der Velde is sinds dit jaar trainee-klantbegeleider. Hij grijpt zijn kans binnen Stadlander om zich verder te ontwikkelen. We vragen hem naar zijn ervaring.

“Sinds september 2016 ben ik begonnen als gebiedsbeheerder bij Stadlander. Na 3,5 jaar was ik op zoek naar een andere uitdaging. Ik wilde mij graag door blijven ontwikkelen. Deze uitdaging vond ik binnen Stadlander in mijn nieuwe functie trainee-klantbegeleider. De reden dat ik op de functie trainee-klantbegeleider heb gesolliciteerd begon een jaar geleden.”

“Elk jaar maak je een ontwikkelingsafspraak en in 2019 was mijn afspraak dat ik mee wilde kijken met de functie klantbegeleiding. Dat jaar liep ik mee met collega klantbegeleider Daniëlle van Dam. Zo kreeg ik inzicht in het werk van een klantbegeleider. De werkzaamheden, verbinding zoeken tussen de huurder en de hulpverlening en maatwerk leveren spreken mij het meeste aan. ”

“Doordat ik van functie veranderd ben, moest ik terug de schoolbanken in. Dat was een omschakeling die wel even wennen was. Na tien jaar weer de boeken in. De combinatie werk en school is goed te combineren. Zo krijg ik begeleiding en tijd binnen Stadlander, omdat het een trainee-functie is.”

“Als iemand aan mij zou vragen of ze de stap moeten maken om door te groeien? Zal ik altijd zeggen ga ervoor. Blijf ontwikkelen.”