Op 22 juni en 11 juli 2022 is de cursus OneNote slim & snel aangeboden door de Corporatie Academie. Lees hieronder de positieve ervaring over deze cursus van een deelnemer: Noami Marijs, Secretaresse Bestuursteam van Beveland Wonen.

.

Als secretariaat speelden we al langer met de gedachte om te gaan werken met OneNote.

Om dit meteen goed aan te pakken, hebben we ons via de Corporatieacademie ingeschreven voor de training van Nedermeijer “OneNote slim & snel”. Ook andere collega’s van Beveland Wonen, Oost West Wonen en l’escaut waren aanwezig.

Met de Beveland Wonen collega’s hebben we gezamenlijk in kamer Westerschelde de training online gevolgd en dat beviel goed. De training nam twee dagdelen in beslag waarin ons, door de enthousiaste trainer Vanessa, alle ins en outs van OneNote werden geleerd.

Ook voor de doorgewinterde OneNote gebruiker was het interessant, omdat er veel tips en tricks werden gegeven zoals:

  • Gemakkelijk taken via OneNote koppelen aan Outlook
  • Snelle notities maken en toevoegen aan OneNote en taken Outlook
  • Mailtjes of andere interessante artikelen toevoegen in OneNote en eventuele platte bewerkbare teksten van maken
  • Hyperlinks maken
  • Sjablonen maken
  • Uitgebreide zoekfunctie
  • Gezamenlijke notitieblokken

OneNote kan je goed helpen om tijd te besparen en maakt je papieren kladblok compleet overbodig. Bespaart toch weer een aantal bomen .

Voor het secretariaat willen we OneNote vooral gebruiken om onze samenwerking nog verder te verbeteren en ook de ondersteuning van onze manager, directeur of bestuurder te optimaliseren.

Inmiddels hebben wij als secretariaat een notitieblok gemaakt waarin we van alles met elkaar kunnen delen. Mocht je dit willen komen bekijken dan laten we je dit graag eens zien.

Al met al een leuke en waardevolle training!