Netwerkgroep secretaresses ZWS

Afgelopen donderdag, 16 maart, kregen wij onze collega-secretaresses van ZWS op bezoek bij Beveland Wonen in Goes. Elk jaar organiseert één van de bij ZWS aangesloten corporaties een gezamenlijke middag. We zijn de middag gestart met een workshop “Werken bij de corporatie van de toekomst”, gegeven door Judith Danckaert en Kyra Verstijnen, namens Zuidwestsamen Werkt. Erg leuk om met elkaar na te denken over ons werk en hoe dit vorm gegeven kan worden met het oog op de toekomst. De bewustwording waar het in de workshop om draaide zet een denkproces in gang en dat is voor iedereen interessant. Het palet met mogelijkheden om te ontwikkelen sprak erg aan en helpt daarbij.

Daarnaast was er ook ruimte om ervaringen te delen over onze werkzaamheden en dan is het bijzonder om te merken hoe eenieder dat toch weer anders doet.

De contacten met de collega-secretaresses zijn erg leuk en waardevol! Het is fijn om tips en tricks met elkaar te kunnen delen!

En omdat iedereen toch nieuwsgierig was naar ons kantoorpand, hebben we een korte rondleiding gegeven door ons pand. Ondertussen werd er voor ons een heerlijk diner klaar gezet in het werkcafé. Na het eten was het tijd om het luie zweet eruit te rennen. De stoppen eruit, de lichten gedimd, muziek op standje oordopjes, de discolichten aan en toen was het tijd om elkaar over hoop te ”schieten” met onze laserguns!!!

Het was een ontzettend leuke en geslaagde middag/avond. OostWestWonen is volgend jaar gastvrouw.