Werkgroep 55 plus

Zin om mee te denken in de 55plus werkgroep?

Nu denk je misschien: pfff … ik voel me nog helemaal geen 55plus …. En ik denk al helemaal nog niet aan mijn pensioen ….. toch is het goed om met elkaar na te denken over hoe we op een goede, gezonde, leuke en vitale manier ons werk kunnen blijven doen tot aan ons pensioen. En als we dan met pensioen gaan, hoe doen we dat dan op een goede manier?

In mei 2022 is een bijeenkomst voor 55plussers gehouden. Daarna is een werkgroep 55plus opgericht om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers van de leeftijdsgroep 55 en ouder te bevorderen. Zodat we gezond en vitaal en met plezier kunnen blijven werken tot aan de AOW leeftijd.

Rol van de werkgroep is o.a.:

  • Medewerkers met elkaar in contact brengen, ideeën uitwisselen, elkaar weten te vinden, een netwerk creëren;
  • Informeren en delen van relevante informatie via informatiesessies of de ZWSW nieuwsbrief over bepaald thema’s;
  • Leuke en interessante workshops aanbieden voor de doelgroep via de agenda van ZWSW;
  • Mogelijk een leerlijn voor de doelgroep ontwikkelen in de ZWSW academie;

De medewerkers die deelnemen aan de werkgroep zijn afkomstig van Zeeuwland, l’escaut en Beveland Wonen. We zouden het erg leuk vinden als daar nog meer medewerkers bij komen van de andere bij ZWSW aangesloten corporaties. Maar iedereen is welkom (ook medewerkers van de al betrokken corporaties en medewerkers die jonger zijn dan 55plus)!

Vind je het leuk om mee te denken?

Vind je het leuk om mee te denken over activiteiten en hoe we samen gelukkig en gezond kunnen blijven op en met ons werk? Stuur dan een mail naar a.reynierse@bevelandwonen.nl

Mocht je geïnteresseerd zijn in wat we tijdens de laatste bijeenkomst hebben bedacht, wie in de werkgroep deelneemt en waar we de volgende bijeenkomst verder over gaan nadenken/brainstormen lees dan hier het verslag. Nieuwe ideeën zijn welkom!