Workshop Aansprekend CV

De arbeidsmarkt verandert in rap tempo. Ook woningbouwverenigingen zijn volop in ontwikkeling. Als jij weet hoe jij je wilt ontwikkelen en waar jouw talenten het beste tot hun recht komen, is het tijd voor de volgende stap: anderen laten weten waarvoor ze jou in kunnen zetten. Een aansprekend curriculum vitae en het verwoorden van je motivatie kunnen je daar bij helpen.

In de workshop een Aansprekend C.V. leer je je curriculum vitae aan te passen aan de situatie waar je hem voor wilt gebruiken volgens de nieuwste inzichten. Of dat nu voor een “koffie” gesprek is, om van gedachten te wisselen met een HR-adviseur of voor een feitelijke sollicitatie of interesse voor een andere functie binnen de organisatie. Het resultaat is een c.v. dat oproept tot: “die willen we spreken!”.
Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.:
– hoe blijf je authentiek, maar val je tóch op;
– wat zet je wel en wat zet je niet in je c.v.;
– video c.v. wel of niet?

En hoe geef je aan waarom je zo graag die functie wilt uitvoeren, wat jou zo geschikt maakt, en waarom de organisatie jou zo aanspreekt? Ook daar krijg je in deze workshop handvatten voor, zodat je het kunt gebruiken voor een sollicitatiebrief of netwerkgesprek.

Tot slot laten we je kort de mogelijkheden van LinkedIn zien, omdat dat hét medium is om je professionele talenten voor je te laten spreken. Bij voldoende belangstelling kun je een verdiepingscursus LinkedIn volgen.

Om het maximale uit de workshop te halen, vragen we je een voorbereidende opdracht uit te voeren die je 2 weken voor de workshop ontvangt. Tevens vragen we je je laptop en inloggegevens mee te nemen, zodat je meteen aan de slag kunt, waarmee de workshop ook direct praktische meerwaarde heeft. Na de workshop zal bij voldoende belangstelling het mogelijk zijn om een professionele foto voor op je c.v. en LinkedIn profiel te maken op een locatie in Heinkenszand. Als je hier gebruik van wilt maken is het zinvol hiermee rekening te houden in je kledingkeuze en eventueel make-up & haarstijl. Wil je dat bij je aanmelding doorgeven?

De workshop wordt verzorgd door Margot Geijs. Margot heeft 20 jaar ervaring als loopbaanadviseur en coach, en was daarvoor 13 jaar werkzaam als intercedent op de Zeeuwse arbeidsmarkt. In 2019 is ze haar eigen bedrijf gestart. Ze geeft regelmatig trainingen op het gebied van solliciteren, LinkedIn, omgaan met stress, thuiswerken en personal branding.

De kosten voor deze workshop bedragen €120,00 per persoon exclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

De workshop heeft plaats voor­­­­­ 6 tot 10 deelnemers. Bij minder dan 6 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht.

Schrijf in via onderstaand formulier voor de wachtlijst van deze workshop.

Wil je gebruik maken van de mogelijkheid om een foto te laten maken door een portretfotograaf? Laat het weten door een keuze te maken bij op het inschrijvingsformulier. Kosten: € 15,- p.p. incl. BTW inclusief digitaal bewerkte foto’s. De locatiegegevens van de fotograaf krijg je van ons doorgestuurd.

Kun je niet op de ingeplande datum(s) of staan er geen datum open? Reserveer een plek op de wachtlijst! Met onderstaand formulier kun je laten weten dat je interesse hebt en nemen wij contact met je op zodra er een nieuwe datum bekend is.