GLUREN BIJ DE BUREN

Wil je vrijblijvend meekijken met een collega in een andere functie of bij een van de andere corporaties? Of wil je eens bij een heel andere organisatie meekijken? Meld je dan aan via onderstaand formulier. Wij  gaan voor jou op zoek naar een goede match. Dat kan dus zelfs buiten de corporatiesector als jij dat wilt. Wij nemen snel contact met je op.

Reacties van deelnemers:

“Vanmorgen heb ik ‘gegluurd’ bij Sacha en Paul van l’escaut woonservice. Ik was vooral geïnteresseerd in hoe Sacha en Paul hun rol als applicatiebeheerder van verschillende modules in Tobias invullen. Zij hebben met passie verteld over wat zij met de inrichting van het verhuur- en onderhoudsproces in Tobias hebben bereikt. Het was een leuke en leerzame ochtend!” Jeffrey van Doorenmalen, manager klant & omgeving van Zeeuwland. 

“Het was erg interessant om met Heleen de wijk mee in te gaan en ervaring op doen. Ook heeft ze mij de werkvloer bij R&B laten zien. Het is altijd leuk om te kijken bij een andere corporatie om te zien hoe het in zijn werk gaat en wat de verschillen en/of overeenkomsten zijn. En, we hebben het ook erg gezellig gehad!” Marleen van Stee, medewerker infodesk van RWS partner in wonen.

Met wie / waar wil je meekijken?