Workshop Grip op je loopbaan

Wegens succes op de Inzetbaarheidsmarkt: nu de volledige workshop door Petra Bos

Heb jij vragen met betrekking tot je loopbaan en wil je graag antwoorden en handvatten hoe je hier op een effectieve manier mee aan de slag kan? Dan is deze workshop perfect voor jou!

Tijdens deze workshop wordt aandacht besteed aan het vergroten van je zelfinzicht in relatie tot je eigen baan en de arbeidsmarkt. Je weet hoe je om moet gaan met vragen als: Wat wil ik? Wat kan Ik? Zit ik goed op mijn plek? Na afloop weet je om te gaan met veranderingen in je werkomgeving en op de arbeidsmarkt. Ben je je bewuster van je competenties en weet deze te koppelen aan realistische loopbaanmogelijkheden. Hierdoor ben je in staat om concrete en haalbare keuzes te maken vanuit je huidige positie.

Dit realiseren we met het volgende interactieve programma:

  • Hoe om te gaan met veranderingen en loopbaantwijfels?
  • 360 graden feedback: Hoe kijken anderen naar jou? In je werk, privé?
  • De STARR methode: Waarmee je je competenties en kwaliteiten naar jezelf en anderen kunt onderbouwen.
  • Hoe maak je keuzes? Leer hoe je realistische loopbaan keuzes maakt.
  • Loopbaancheck en loopbaancirkel: Kijken naar je loopbaan en naar je leven daaromheen.
  • Empowerment: Leer denken en doen vanuit je eigen sterke punten!

De training wordt verzorgd door Petra Bos. Petra heeft jaren ervaring als arbeidsbemiddelaar en als trainer en coach. Ze heeft ook tijdens de inzetbaarheidsmarkt van Transferpunt inspirerende workshops verzorgd met betrekking tot je loopbaan.

Reacties van deelnemers:

Deze workshop is erg nuttig voor mij geweest, omdat ik nu goed weet wat mijn competenties zijn en hoe ik deze op een heldere manier kan formuleren. Door interactief met elkaar bezig te zijn word je geïnspireerd door anderen en heb ik voor mezelf nu goed in kaart gebracht wat ik zou willen en ook wat ik juist niet wil. Ik weet nu hoe ik dat kan gaan realiseren. Pieter Aarts
Een leuke, gezellige en leerzame workshop! Marian Joosten
Concrete tips & tricks om je kwaliteiten en competenties inzichtelijk te maken. Super! Daan van Oploo

De kosten voor deze workshop bedragen €130,- per persoon exclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

De workshop heeft plaats voor 6 tot 10 deelnemers. Bij minder dan 6 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht. Schrijf in via onderstaand formulier voor de workshop op:

Dinsdag 10 oktober 13.00 – 17.00 uur bij Woonwenz, Molenbossen 618, 5923 AJ in Venlo

Ja, ik schrijf me in voor de Workhop Grip op je loopbaan