Transferpunt organiseert op 16 en 21 maart voor alle medewerkers van de C8 corporaties een inzetbaarheidsmarkt met een lezing en interessante workshops. De inzetbaarheidsmarkt is opgezet om jou in een halve dag te informeren over hoe je kunt meebewegen met veranderingen in de markt en hoe je tijdens je loopbaan met plezier kunt blijven presteren. Tijdens de inzetbaarheidsmarkt zijn FLOW, Schakel, ZIJN, Transferpunt en P&Oers aanwezig om vragen te beantwoorden en om informatie te geven over je werk, loopbaan, opleiding, en ontwikkeling. Het programma van de inzetbaarheidsmarkt is hier beneden te lezen en de datums, tijden en locaties zijn onder het programma te vinden.

De Inzetbaarheidsmarkt is bedoeld voor jou. Hoe blijf jij tijdens je loopbaan met plezier presteren en hoe kun je flexibel en met veerkracht meebewegen met veranderingen? Kom je ook? Schrijf je dan snel in.

PROGRAMMA

Markt

Aan het einde van het ochtend- en aan het begin van het middagprogramma vindt een markt plaats. FLOW, Schakel, ZIJN, P&Oers en Transferpunt zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en informatie te geven. Dit is tevens een mooie gelegenheid om medewerkers van andere corporaties te ontmoeten.

Lezing

De Intelligence Group -toonaangevend op arbeidsmarktinformatie- verzorgt een interessante lezing over arbeidsmarktontwikkelingen. Dit helpt jou om inzicht te krijgen in jouw kansen op de huidige arbeidsmarkt. Ontvang tips om jouw waarde op de arbeidsmarkt te vergroten.

Workshops

LinkedIn – door Malou Hoesen van Adecco

Heb je een LinkedIn profiel en wil je hier meer uithalen? Wil jij bijvoorbeeld je netwerk uitbreiden, gevonden worden door de juiste mensen en op de hoogte blijven van vacatures, trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied? Dan is deze interactieve LinkedIn workshop echt iets voor jou! Neem je mobile, laptop of tablet vooral mee.

Personal branding – door Ingrid Bekker van Wonen Limburg

Jouw  persoonlijkheid, kennis en ervaring gebruik je om je te onderscheiden van anderen. Je laat anderen zien wie je bent en waar je voor staat. In deze workshop krijg je tips en tricks voor jouw presentatie, zowel op papier als in een gesprek. Welkom in mijn workshop!

Grip op je loopbaan – door Petra Bos van Traject Consult

Er wordt aandacht besteed aan het vergroten van je zelfinzicht in relatie tot je eigen baan en de arbeidsmarkt. Je weet hoe je om moet gaan met vragen als: Wat wil ik? Wat kan ik? Zit ik goed op mijn plek? Kwaliteiten en competenties worden inzichtelijk gemaakt en belemmeringen –weggenomen.

Pitchen – door Anja Snijders van Zuyd Hogeschool

Wil jij de ander nieuwsgierig maken om eens verder van gedachten te wisselen? De spreekwoordelijke ‘voet tussen de deur krijgen’? Kom dan naar de workshop pitchen waar je aan de slag gaat met jouw eigen elevator pitch!

E-learning – Bart Kuipers van Goodhabitz

Blijf nieuwsgierig, blijf leren. Online trainingen kunnen je helpen te blijven leren en ontwikkelen, ook in de drukte van alle dag. Leuk, laagdrempelig en praktisch kun je nieuwe dingen leren die in je dagelijkse praktijk kunt gaan toepassen.   In deze workshop laten we je zien hoe de online trainingen van GoodHabitz  je kunnen helpen om nieuwsgierig te blijven en te blijven leren!

De inzetbaarheidsmarkt is op:

16 maart 2017 bij Wonen Limburg Roermond van 9:30 – 13:30 uur òf van 12:30 – 16:30 uur

21 maart 2017 bij Servatius Maastricht van 9:30 – 13:30 uur (VOL) òf van 12:30 – 16:30 uur

Van 12:30-13:30 uur zijn FLOW, Schakel, ZIJN, P&Oers en Transferpunt aanwezig om vragen te beantwoorden. De inzetbaarheidsmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.

Meld je nu aan!