Het was een succes! De 20 vouchers zijn vergeven. Helaas voor jou als je er geen hebt kunnen bemachtigen….

Een kans voor jouw loopbaan!!

20 maatwerk trajecten ter waarde van 1.000 euro (beschikbaar tot en met 31 december 2018). Helaas, iemand is jou voor geweest….er zijn geen vouchers meer.
  • Heb jij de wens en ambitie om een stap in je loopbaan te zetten?
  • Binnen of buiten de eigen corporatie?
  • Binnen of buiten de corporatiebranche?

Hoe pak je dat aan?

Zuidwestsamen Werkt biedt ondersteuning
Je hebt het goed naar je zin binnen de corporatie, maar je denkt ook wel eens aan een andere functie, of werken bij een ander bedrijf. Maar…hoe pak je dat aan? Wat past er eigenlijk bij jou? Hoe kom je in beweging? Hoe maak je het concreet? Wat zijn bedrijven waar jij prima bij aansluit? Hoe kom je daarmee in contact? Wat zijn jouw kansen op de arbeidsmarkt?

Wij bieden jou de mogelijkheid om een maatwerk traject, ter waarde van 1.000 euro, te volgen bij een van de twee door ons geselecteerde adviseurs. Zij helpen jou bij het beantwoorden van die vragen. Deze adviseurs hanteren daarbij ieder een verschillende aanpak. Jij bepaalt met wie je in zee gaat en dus welke aanpak jou het meest aanspreekt. Download hier de uitgebreide informatie over de aanpak van de verschillende bureaus. Bij elk bureau krijg je sowieso een aantal individuele adviesgesprekken, waarin je op maat met jouw vraagstuk aan de slag gaat.

Aan jou de keuze!
Ben jij gemotiveerd om in beweging te komen en overweeg je een stap te zetten? Binnen of buiten jouw corporatie of de branche? Het traject, ter waarde van € 1.000,-, wordt je aangeboden door FLOW (Fonds leren en ontwikkelen woningcorporaties). Er zijn dus geen kosten aan verbonden. Mocht het traject eventueel niet voldoende zijn? Dan kan je in overleg met je leidinggevende of HRM-collega je loopbaanbudget inzetten voor een vervolg.

Wil je aan de slag en ben je geïnteresseerd geraakt door bovenstaand aanbod? Neem direct contact op met een van de twee adviseurs. Eerst nog vragen? Judith Danckaert, 0113 396 457, of Kyra van de Vrie, 06 106 86 430,  beantwoorden namens Zuidwestsamen Werkt vertrouwelijk jouw vragen. Je kunt ons ook mailen via info@zuidwestsamenwerkt.nl.

Mede mogelijk gemaakt met subsidie van Flow.