KOPJE KOFFIE

Wil je eens praten met een corporatiecollega die een loopbaanstap heeft gezet of een interessante baan heeft? In onderstaand formulier kun je aangeven waarnaar je interesse uitgaat. Wij gaan graag voor jou op zoek naar een goede match. Dat kan zelfs buiten de corporatiesector als jij dat wilt. We nemen snel contact met je op.

Reactie van een deelnemer:

Het was een leuke en leerzame ervaring om mee te kijken bij Edith Amkreutz, woonmakelaar van HEEMwonen. Ik kreeg een gastvrije ontvangst en er was openheid om mee te mogen kijken en collega’s te ontmoeten.  Er heerst een leuke sfeer in Kerkrade in een mooi gebouw met huiselijkheid en aandacht voor detail. Het bloemetje op de balie en de tasjes voor de huurder vond ik erg mooi.
Edith heeft op een super enthousiaste manier invulling gegeven aan het ‘meekijken’. De functie van woonmakelaar is ideaal vanwege de  combinatie tussen administratie en buiten zijn. Je kunt de woningen zien en klanten spreken. Het is leuk om raakvlakken te zien, maar ook verschillen in functie invulling en processen. Ik heb er veel van geleerd. Echt een aanrader.

Margot Pisters, medewerker KCC ZOwonen

Met wie wil je praten?