Wat wordt jouw koers?

Speel het koerskaartspel

Hoe blijf je goed, gezond en met plezier aan het werk? Hoe zorg jij ervoor dat je jouw talenten ten volle benut? En hoe zie jij je toekomst? Het is belangrijk om af en toe stil te staan bij dit soort vragen. Dit vergroot jouw duurzame inzetbaarheid (de mogelijkheid om werk te houden én nieuw werk te krijgen).

De koerskaart is een spel om met elkaar in gesprek te gaan over je wensen en je behoefte ten aanzien van je werk en je toekomst. Door middel van dit spel komt het gesprek makkelijker op gang. Met een team van zes tot zeven mensen ga je ongeveer twee uur aan de slag met het thema duurzame inzetbaarheid. De kern van deze methodiek is heel simpel en bestaat slechts uit twee onderdelen: Een groot vel én een structuur van vragen. Mensen die eerder met een koerskaart werkten vonden dit  ‘onthullend’, ‘verhelderend ‘en vooral ‘leuk’.

 Een reactie van een speler van het Koerskaart spel:

Het is leuk om stil te staan bij waarmee je bezig bent. Het koerskaartspel zorgt er voor dat je weer even nadenkt en bewust wordt. Sabina Adelaar, financieel consulent bij Zeeuwland.

Doe je mee?

Het volgende koerskaartspel staat gepland op:

Dinsdag 3 september 14-16.30u Stadlander, Bergen op Zoom

Nieuwsgierig naar het koerskaartspel? Schrijf je dan hieronder in. Heb jij het koerskaartspel gespeeld en wil je het nog eens spelen met een aantal collega’s? Laat het ons dan gerust weten.

Ja, ik meld me aan voor het koerskaartspel