WORKSHOP AANSPREKEND C.V.

De arbeidsmarkt verandert in rap tempo. Ook woningcorporaties zijn volop in ontwikkeling. Als jij weet hoe jij je wilt ontwikkelen en waar jouw talenten het beste tot hun recht komen, is het tijd voor de volgende stap: anderen laten weten waarvoor ze jou in kunnen zetten. Een aansprekend curriculum vitae en het verwoorden van je motivatie kunnen je daar bij helpen.

In de workshop een Aansprekend c.v. leer je je curriculum vitae aan te passen aan de situatie waar je hem voor wilt gebruiken volgens de nieuwste inzichten. Of dat nu voor een ‘koffie’ gesprek is, om van gedachten te wisselen met een HR-adviseur of voor een feitelijke sollicitatie of interesse voor een andere functie binnen de organisatie. Het resultaat is een c.v. dat oproept tot: “die willen we spreken!”.
Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:
– hoe blijf je authentiek, maar val je tóch op;
– wat zet je wel en wat zet je niet in je c.v.;
– video c.v. wel of niet?

En hoe geef je aan waarom je zo graag die functie wilt uitvoeren, wat jou zo geschikt maakt, en waarom de organisatie jou zo aanspreekt? Ook daar krijg je in deze workshop handvatten voor, zodat je het kunt gebruiken voor een sollicitatiebrief of netwerkgesprek.

Tot slot laten we je kort de mogelijkheden van LinkedIn zien, omdat dat hét medium is om je professionele talenten voor je te laten spreken. Wil je meer weten over LinkedIn? Kijk dan ook naar deze workshop: LinkedIn voor gevorderden.

Om het maximale uit de workshop te halen, vragen we je een voorbereidende opdracht uit te voeren die je twee weken voor de workshop ontvangt. Ook vragen we je je laptop en inloggegevens mee te nemen, zodat je meteen aan de slag kunt. Zo krijgt de workshop direct praktische meerwaarde.

Tijdens de workshop is bij voldoende belangstelling ook een portretfotograaf aanwezig, die een professionele foto voor op je c.v. en LinkedIn profiel van je maakt. Wil je hier gebruik van maken? Houd dan rekening met je kledingkeuze en eventueel make-up en haarstijl. Geef bij je aanmelding door of je gebruik wilt maken van een fotograaf.

Margot Geijs verzorgt deze workshop. In november 2018 gaf ze de workshop “curriculum vitae en sollicitatiebrief” tijdens de workshopcarroussel.

De kosten voor deze workshop bedragen €110,- per persoon exclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

De workshop heeft plaats voor 6 tot 10 deelnemers. Bij minder dan 6 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht. Schrijf in via onderstaand formulier voor de workshop op

Dinsdag 8 oktober 2019 13.00 – 17.00 uur bij R&B wonen in Heinkenszand

Ja, ik schrijf me in voor de Workhop Aansprekend c.v.