Beren uit de weg

Goede voornemens, mooie plannen. Maar zie je weleens beren op je weg? Ontmoet die beren….en leer hoe je ze het bos instuurt….

In de praktische workshop Beren uit de weg, onder leiding van Wilma Wassenaar, benoem je die beren en maak je een begin met een beer uit de weg te ruimen. Na afloop heb je een 3-stappenplan om die beer definitief het bos in te sturen. Je gaat naar huis met een techniek waarmee je voortaan iedere beer uit de weg kunt ruimen. En bovenal, ga je naar huis met lef, met moed, omdat je weet hoe je die beren heel praktisch aan kunt pakken.

Het principe van de techniek is simpel: benoem je beren, omarm ze en ga ermee op pad. Klinkt vaag, is het niet. Hoe dan? Vraag je je af. Dat laat Wilma je zien. Individueel ga je hiermee aan de slag. De groep ondersteunt en versterkt elkaar. Samen ben je sterker, creatiever en durf je meer.

De kosten voor deze workshop bedragen €110,- per persoon exclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

De workshop heeft plaats voor 6 tot 12 deelnemers. Bij minder dan 6 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht. Schrijf in via onderstaand formulier voor de workshop op:

19 maart 2019 13-17u bij l’escaut woonservice in Vlissingen

Ja, ik schrijf me in voor de Workshop Beren uit de weg