Dé manier om problemen op te lossen!

Maak kennis met de toekomst
Benieuwd naar de technologie van de toekomst? Laat je verrassen door robots, digitale assistenten, slimme software en technologische hoogstandjes die ons leven makkelijker gaan maken! Op 24 januari ben je van 9.00 uur tot 16.00 uur welkom op de Zeeuwland RobotXperience innovatie pop-up.

Kom langs in Zierikzee en kijk wat technologie en robots voor je kunnen betekenen. Hoe kan het jou helpen in je werk? Genoeg te ontdekken en zelf te ervaren. De medewerkers van Zeeuwland en RobotXperience staan paraat om je alles te vertellen. Voor de RobotXperience ben je van harte welkom om op genoemde tijden binnen te lopen in het kantoor van Zeeuwland.

Wil je meer? Meld je dan aan voor de workshop Design thinking!
Innovatie en vernieuwing speelt een steeds grotere rol bij bedrijven.
Van medewerkers wordt verwacht dat zij zelf een bijdrage leveren aan nieuwe ideeën en ontwikkelingen.

Maar hoe pak je dat aan en hoe werkt dat dan?
Tijdens de workshop leer je de basisprincipes van Design Thinking, probeer en oefen je aan de hand van cases uit de praktijk en ervaar je hoe je op een creatieve en interactieve manier zelf kunt vernieuwen en innoveren.

De Design Thinking methode is altijd gericht op het verbeteren van de toekomst. Het is een creatief proces, er is geen oordeel, want dat staat maximale input in de weg. De gekste ideeën zijn welkom, want die leiden vaak tot de meest creatieve oplossingen. Iedereen is een ontwerper en kan Design Thinking toepassen op alle situaties van het leven.

De kosten voor deze workshop bedragen €75,- per persoon exclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

De workshop heeft plaats voor 20 deelnemers. Bij minder dan 5 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht. Schrijf in via onderstaand formulier voor de workshop op:

24 januari 2018 13-16.30u bij Zeeuwland in Zierikzee

Ja, ik schrijf me in voor Design thinking