Workshop fotograferen met je mobiel

Wist jij dat je met jouw mobiel ook mooie foto’s kunt maken? Hoe? Dat leer je tijdens deze online workshop. We gaan aan de slag met het fotograferen met je mobiel. Je krijgt eerst een stukje theorie. Al is de techniek niet het allerbelangrijkste in deze workshop. Wel leer je hoe je het maximale uit je camera van jouw mobiel kunt halen. Maar, daarna ga je fotograferen. Zo krijg je ook direct feedback van Mischa de Muynck, de trainer.

Het is een workshop, dus actief op fotojacht!
Tijdens deze online workshop ga je dus tussendoor even voor een korte periode ‘op fotojacht’ met een concrete opdracht. Juist het actief doen zorgt er voor dat je echt beter gaat fotograferen en zaken ziet en ervaart. De foto’s die je maakt, stuur je via een app groep door, zodat de trainer de foto’s deelt op het scherm. Dit zorgt voor een leuke interactieve sessie en leerzaam!

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Iedereen die het leuk vindt om met fotografie bezig te zijn of betere plaatjes wil maken. En natuurlijk is het fijn dat je bijvoorbeeld als verhuurmedewerker of verkoopmedewerker jouw woning nóg beter kunt presenteren. Maar ook communicatiemedewerkers, wijkbeheerder, projectleiders, opzichters. Wie maken er geen foto’s voor hun werk? Iedereen is welkom.

Heb ik een speciale mobiel nodig?
Niet echt, met een beetje smartphone kan je tegenwoordig al hele leuke plaatjes maken. Een mobiel van enkele jaren oud is ook geen probleem.

Kosten
De workshop vindt online plaats via Zoom. De kosten bedragen €41,50 (ex btw) per deelnemer. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot twee weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht. De workshop heeft plaats voor 5 tot 12 deelnemers.

Schrijf in via onderstaand formulier voor de workshop op:

Ja, ik meld mij aan voor de workshop Fotograferen met je mobiel