Workshop Kleur jezelf

Wat houdt een “Kleur Jezelf Workshop” in?
Tijdens deze interactieve workshop ontdek je wat jouw allergrootste Kracht is en hoe je die zichtbaar maakt. Wist je dat kleuren jou beïnvloeden? Niet alleen een kleur die je draagt, maar bijvoorbeeld ook in jouw woonkamer, tuin of kantoor. Bepaalde kleuren geven je extra kracht. In deze workshop ontdek je jouw kracht! Dit doe je door vooraf een test in te vullen. De online Persoonlijke Kracht Test waarin jouw Persoonlijke Kracht van dat moment wordt gemeten. De uitslag van de PK-Test vormt de basis van een krachtige en passende uitstraling voor meer zelfvertrouwen, succes en geluk. De deelnemers ontvangen een advies hoe ze hun passende kleuren kunnen inzetten voor specifieke doelen en gelegenheden. Met bepaalde kleuren zet jij jezelf nóg meer in jouw kracht en komt jouw boodschap beter over.

Wat bereik je met deze workshop?
Je ontdekt:
– Hoe je jouw Persoonlijke Kracht in beeld krijgt en zichtbaar maakt, waardoor iedereen weet wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.
– Hoe je met jouw unieke kwaliteiten het juiste pad kiest en de richting kunt bepalen die daarbij past.
– Wat jouw grootste drijfveren zijn en hoe je die duurzaam inzet voor een specifiek doel en resultaat.
– Hoe jij met meer zelfvertrouwen de beste versie van jezelf kunt laten zien en makkelijker de juiste keuzes maakt.
– Hoe je een balans vindt in je leven en meer rust krijgt om te genieten van datgene wat jij het allerliefst doet en het allerbeste kunt.
– Hoe je helemaal in je element bent, zodat je beter gezien, gehoord en gewaardeerd wordt.
– Hoe je in je Kracht kunt stappen en het leven kunt leiden wat voor jou bedoeld is.

Ervaringen van deelnemers:

Ellen de Jonge, Zeeuwland: “Een hele leuke workshop gehad van Jannie Boer. Ze heeft passie voor kleur. Is een warme persoonlijkheid die je op een leuke manier inzicht geeft in je verlangen, kracht, succes en geluk. Bijzonder wat kleur met je doet!”

Dimphia Castelein (l’escaut): ‘”In de studio van de trainster, waar de workshop werd gegeven was het een kleurrijk binnenkomen. Er werd gesproken over je allergrootste kracht, de kleur die jou aantrekt (in je kledingkeuze of in je interieur). Tegen over je kracht is er ook balans. Met jou kleurkeuze laat je zien hoe jij als persoon gezien wil worden en gezien wordt. Kortom een fijne kijk op kleur in een prettige sfeer, waardoor je bewust en onbewust iets uitstraalt….wie ben ik”.Martine Campfens (Oost West Wonen)’: “Het is een super interessante workshop. Als je vooraf de vragen invult verwacht je niet het resultaat. wat je nu krijgt. Heel treffend! Doordat we ook een hele fijne groep hadden was er genoeg ruimte om je open te stellen. Heel bijzonder hoe kleur je zo kan raken en wat het kan doen. Veel mensen denken deze workshop iets zweverigs is of dat je gaat kleuren. Dat is het totaal niet! Ik zou iedereen deze workshop aanraden, je zult versteld staan van het resultaat!”

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen € 97,- per persoon exclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht. De workshop heeft plaats voor 6 tot 10 deelnemers.

Datum: Vrijdag 12 mei 2023.

Tijd: 09.30 – 12.30 uur (inloop vanaf 09.15 uur).

Locatie: nader te bepalen bij één van de aangesloten woningcorporatie van ZWSW of in de studio van Jannie de Boer in Vlissingen.

JA, IK MELD MIJ HIER AAN VOOR DEZE WORKSHOP!