Workshop LinkedIn basis

Je hebt er al vaak iets over gehoord, linkedIn. Of je hebt een account en af en toe accepteer je eens een uitnodiging maar verder weet je niet wat er mee te doen? Dan is deze workshop perfect voor jou.

Tijdens deze workshop leer je wat linkedIn is en hoe je linkedIn kunt inzetten. Daarnaast gaan we jouw profiel aanpassen tot het niveau zeer deskundig.

In het interactieve programma komt aan de orde:

  • Waarom linkedIn?
  • Hoe werkt linkedIn (navigeren)?
  • Wat zijn de verschillende functionaliteiten?
  • Waar kan in mijn instellingen wijzigen?
  • Hoe bouw ik mijn profiel op?
  • Hoe gebruik ik de zoekbalk?
  • Hoe vergroot ik mijn netwerk?

De training wordt verzorgd door Nynke Visser. Nynke is loopbaancoach en trainer op het gebied van alles wat nodig is om succesvol te kunnen zijn op de arbeidsmarkt.

De kosten voor deze workshop bedragen € 80,- per persoon exclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

De workshop heeft plaats voor 6 tot 12 deelnemers. Bij minder dan 6 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht.  Het is noodzakelijk om een laptop (niet je mobiel of tablet) mee te nemen naar deze training en van tevoren een linkedIn account aan te maken (neem wel je inloggegevens mee). Schrijf in via onderstaand formulier voor de workshop op:

Dinsdag 30 januari 13.00 – 17.00 uur bij Weller in Heerlen

Ja, ik schrijf me in voor de Workhop LinkedIn basis