Neem de leiding over je eigen geluk en bestemming!

Van de workshopcarrousel: Verschil tussen falen en succes is slechts 2 mm

We hebben allemaal zo onze wensen, dromen en ambities. Maar in de waan van de dag schuiven we die vaak vooruit. Wat drijft ons nu en waarom neemt de een makkelijker besluiten dan de ander? Hoe zit dat bij mij? Wat zeker is dat de tijd niet stilstaat en dat het verleden verbruikte toekomst is. Wil je graag meer of beter grip op je eigen toekomst krijgen? Kom dan naar deze uitdagende workshop.

Deze workshop wordt gegeven door een trainer van Per4mance. Zij gaven ook tijdens de workshopcarrousel ‘Verschil tussen falen en succes is slechts 2 mm’.

De kosten voor deze workshop bedragen €150,- per persoon exclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

De workshop heeft plaats voor 12 deelnemers. Bij minder dan 8 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht. Schrijf in via onderstaand formulier voor de workshop op:

6 juni 2019 13.00 -17.00 uur bij RWS partner wonen in Goes

Ja, ik schrijf me in voor de workshop leiding nemen in mijn eigen geluk en bestemming