Slim werken

Leer een praktische en planmatige manier van werken waarmee je eenvoudig blijvend grip krijgt op je werksituatie.

Druk, druk, druk. Het wordt steeds drukker en je wordt geleefd door de waan van de dag. Je hebt last van stoorzenders en het is moeilijk om de juiste prioriteiten te stellen. Het overzicht ontbreekt. Je wilt praktische tips en hulpmiddelen om je werk nog slimmer te doen. Ben jij iemand die zich niet bij de huidige situatie neer wilt leggen, maar echt gelooft dat je zaken anders en slimmer kunt aanpakken? Dan is deze training echt wat voor jou!

Wat levert deze workshop je op?

  • Overzicht: Compleet en blijvend overzicht over je werk en te nemen acties.
  • Minder stress: Door het creëren van rust in je hoofd.
  • Lege e-mail inbox: Efficiënte afhandeling van e-mail.
  • Effectiviteit: Focus en je niet meer laten verleiden door de waan van de dag.
  • Controle: Over uitstaande vragen en andere zaken waar je op zit te wachten.
  • Flexibiliteit: Flexibele planning waardoor je nog sneller kunt schakelen.
  • Betrouwbaarheid: Inzicht in je werklast en daar realistisch mee om kunnen gaan.
  • Productiviteit: Het nog efficiënter afhandelen van je werkzaamheden.

Na de training ontvang je nog een handig trainingsboekje waarin alles helder staat uitgelegd.

De kosten voor deze workshop bedragen € 131,50 per persoon exclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

Het is handig als je tijdens de training een laptop meeneemt, zodat je ook bij jouw Outlook omgeving kan. Zo wordt de training nog praktischer.

De workshop heeft plaats voor 8 tot 15 deelnemers. Bij minder dan 8 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht.

Schrijf je via onderstaand formulier voor deze workshop op donderdag 19 januari 2023 13.00 -17.00 uur. Locatie:  Zeeuwland in Zierikzee.

Ja! Ik schrijf mij in voor de workshop Slim werken. Kun je niet op de ingeplande datum? Reserveer een plek op de wachtlijst!