Storytelling

Verhalen vertellen doen we de hele dag, ook al hebben we het niet zo in de gaten. Het verbindt en inspireert, geeft inzichten en daarmee vaak nieuwe energie. Story-telling wordt ook steeds vaker gebruikt in een professionele context. Dat maakt verbinden en inspireren makkelijker. Toch doen we het niet zo vaak. In deze workshop leer je hoe je storytelling kunt inzetten. En uh…. het is ook gewoon leuk.

Waarom is deze workshop een aanrader?
Als er iets is dat ons energie geeft, is het wel het uitwisselen van verhalen. Zoals gezegd, we doen dat de hele dag. Toch is er een meerwaarde aan het leren maken en vertellen van een écht verhaal. Het gaat erom dat je jouw kernboodschap kunt overbrengen op een inspirerende manier. Dat is veel meer dan een techniek voor de communicatiemedewerker. Het is de verbinding tussen wat jou persoonlijk drijft en wat je in je werk doet. Het verhaal achter jouw professie. Dat is belangrijk om te kunnen vertellen, om te kunnen herkennen bij anderen en uit te kunnen wisselen. Of je nu leidinggevende bent of uitvoerende, of je huurder bent of onderhoudsmonteur. Al die verhalen doen er toe. Om dat te leren hanteren, is deze workshop een prachtige ingang.

Wat leer je in deze workshop?
– Je leert verhalen herkennen
– Je leert hoe en waarom verhalen werken om te verbinden en inspireren.
– Je leert dat luisteren naar verhalen net zo belangrijk is als vertellen.
– Je leert hoe jij je eigen verhaal kan opbouwen.
– Je oefent met het vertellen en je krijgt tops en tips

Kosten
De kosten voor deze workshop bedragen €150,- per persoon inclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht. De workshop heeft plaats voor 10 tot 15 deelnemers. Bij minder dan 10 deelnemers gaat de workshop wél door, maar zijn de kosten hoger.

Schrijf in via onderstaand formulier voor de workshop op:

Donderdag 25 februari 13-17u Online

Meld je aan