Workshop Stressjam – “Speel met je eigen stress systeem”

Een nieuwe bijzondere individuele workshop: een virtual reality game Stressjam. Het stress systeem van de mens is een prachtig mechanisme om ons te helpen in situaties dat het écht nodig is. Helaas wordt het tegenwoordig in veel gevallen geactiveerd door werkdruk, verwachtingen en drukke levens. Hierdoor kun je negatieve effecten van stress ervaren… Zonde, want stress kan ook gezond zijn als het goed gebruikt wordt! Je mindset ten opzichte van stress is bepalend. Je kunt dit trainen met Stressjam.

Stressjam is een Virtual Reality (VR) game met biofeedback (via een hartslagband) en hulp van een stresscoach. Met de VR-Bril op, ga je in een sessie van ca. 25 minuten op avontuur. De coach helpt jou om mechanismen te vinden die werken voor jou, om beter om te gaan met stress.

Er is geen voorbereiding nodig voor deelname, al zijn platte schoenen wel zo praktisch. Voor dames is het daarnaast wenselijk om geen beugel-BH aan te hebben, omdat deze het signaal van de hartslagband die gedragen wordt, kan beïnvloeden. Indien je flink last kunt hebben van hoogtevrees, geef het dan aan bij de coach zodat hier rekening mee gehouden wordt.

Kosten
De kosten voor deze workshop bedragen €110,00 per persoon exclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

De workshop heeft plaats voor 9 deelnemers. Bij minder dan 9 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht.

Schrijf je via onderstaand formulier voor deze 1 op 1 workshop.

Datum: Dinsdag 14 maart 2023. VOL

Tijd: ca 25 minuten per persoon. Deze zullen ingedeeld worden tussen 10.00 – 15.00 uur.

Locatie: l’escaut in Vlissingen.

Kun je niet op de ingeplande datum(s) of staan er geen datum open? Reserveer een plek op de wachtlijst! Met onderstaand formulier kun je laten weten dat je interesse hebt en nemen wij contact met je op zodra er een nieuwe datum bekend is.