WORKSHOP TALENT IN ACTIE

Wil jij ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe je deze op een effectieve manier in kunt zetten?

In de workshop Talent in actie ontdek je op een inspirerende en interactieve manier welke talenten jij bezit. Je wordt uitgenodigd om aan de slag te gaan met jouw sterke punten en op die manier jouw talenten in actie te laten komen. Na afloop ben je in staat om ‘werk te veroveren’ wat past bij jouw talenten en te werken vanuit jouw unieke kracht.

We gaan als groep met elkaar aan de slag, maar ook individueel. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een intake formulier en een digitale vragenlijst die je in ongeveer 20 minuten invult. Met de resultaten daarvan ga je tijdens de workshop aan de slag. Daarmee wordt de workshop echt maatwerk.

De workshop wordt verzorgd door Jolanda Alkemade. Jolanda heeft ervaring als HR-manager en coach en heeft ook op het FLOW-netwerkevent en de Aedes P&O dag inspirerende workshops verzorgd.

Reactie van deelnemer:

”Verrassend hoe goed talenten uit zo’n test tevoorschijn komen, echt treffend. De workshop was een vol programma, waarin je met anderen uit de groep aan de slag gaat. Ik vind vooral de aanbevelingen uit de test om je eigen talenten verder te ontwikkelen waardevol.” Esther Janssen, Woongoed Middelburg.

De kosten voor deze workshop bedragen €130,- per persoon exclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

De workshop heeft plaats voor 6 tot 10 deelnemers. Bij minder dan 6 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht. Schrijf in via onderstaand formulier voor de workshop op:

Woensdag 15 mei van 9-13u bij Stadlander in Bergen op Zoom

Ja, ik schrijf me in voor de Workhop Talent in actie