WORKSHOP TALENT IN ACTIE (HET VERVOLG)

In de workshop draait het om ruimte maken voor je talent en drijfveren. Hoe zorg je ervoor dat je jouw sterke punten inzet op je werk en daardoor effectiever en met meer plezier een bijdrage levert aan de organisatie en jouw team?  Tijdens de workshop maak je de verbinding tussen je werkzaamheden, energie en talent. Hierbij staan wij stil bij jouw energiegevers / energienemers. Na afloop ga je naar huis met een concreet en realistisch actieplan.

Het maximaal inzetten van je talent in je werk geeft je zelfvertrouwen. Dit komt van pas bij jouw loopbaanontwikkeling en eventuele sollicitatiegesprekken. Voor jouw team betekent het dat je kunt gaan voor een optimale samenwerking. Het doel is meer invloed uitoefenen om je werk te verbinden met je talenten en ambities. Hierbij gaat het niet om alleen ‘doen wat je leuk vindt’, maar vooral ook hoe je de klussen of taken die bij je werk horen en waar je geen of minder energie van krijgt anders kunt vormgeven, op een manier die meer bij je sterke punten past.

In de workshop onder leiding van Jolanda Alkemade starten wij bij jouw functie en jouw team. En daarna komt aanbod hoe je (andere) talenten kan herkennen en op welke wijze deze sterke punten zich optimaal kunnen door-ontwikkelen. Het is van belang is dat je de Strengthfindertest hebt gemaakt. De workshop is namelijk een vervolg op de eerdere Talent in actie workshop.

Zo’n twee weken vooraf ontvang je een intakeformulier om de workshop op jouw leerdoelen te laten aansluiten.

De kosten voor deze workshop bedragen €130,- per persoon exclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

De workshop heeft plaats voor 6 tot 10 deelnemers. Bij minder dan 6 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht. Schrijf in via onderstaand formulier voor de workshop op:

Helaas hebben we nu geen workshop gepland staan. Wellicht plannen we nog een nieuwe datum. Houd deze site in de gaten!

Mail ons