Workshop TED-waardig presenteren

Exclusief: leer in deze training hoe je een presentatie geeft die de wereld inspireert!

TED-talks staan bekend om hun inspirerende karakter. Experts van Debatrix analyseerden de beste — en slechtste! — presentaties en kwamen tot zeven principes voor een inspirerend verhaal. Vele tientallen TED-sprekers hebben we op basis hiervan voorbereid op de presentatie van hun leven. Leer de vuistregels voor een inspirerende presentatie zelf toe te passen en te vertalen naar een presentatiestijl die past bij jóuw persoonlijkheid.

Wat kun je verwachten in deze workshop?
•In korte tijd (4 uur) leer je de essentie van storytelling
•Je maakt complexe concepten inspirerend
•De lessen uit TED zijn dagelijks toepasbaar

Jeroen Heun is trainer en coach op het gebied van effectief en overtuigend communiceren. Hij trainde onder andere studenten, politici en managers om hun verhaal zo sterk en zo TED-waardig mogelijk te vertellen. Als trainer heeft hij menig gemeente geholpen het raadsdebat te verbeteren en als coach heeft hij vele professionals en TED sprekers geholpen in de voorbereiding van belangrijke presentaties.

De kosten voor deze workshop bedragen € 225,- per persoon exclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.
De workshop heeft plaats voor 8 tot 12 deelnemers, zodat individuele begeleiding gegarandeerd is. Bij minder dan 8 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht. Schrijf in via onderstaand formulier voor de workshop op:

Dinsdag 6 oktober 13-17u ONLINE training (nog 1 plek)

Mail ons