Workshop Zakelijk vloggen

Video: je kunt er niet meer om heen. Het spreekt vaak zoveel meer dan woorden. Of je nu huismeester, wijkbeheerder, projectleider, communicatieadviseur of directeur bent. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en kan dus vloggen! Ook jij. Maar hoe maak je nou zelf een doelgericht filmpje met je telefoon? In deze hands-on workshop ga je aan de slag met basis filmtechnieken (audio, licht, camera), leer je hoe je mooie beelden maakt, en maak je kennis met handige apps om je video’s snel te bewerken. Dit kan met elke smartphone (iPhone of Android). Je hebt verder niks anders nodig om de workshop te volgen. Alleen een portie nieuwsgierigheid en een opgeladen telefoon!

Trainster Pelpina Trip leert je in een paar uur de basisbeginselen van filmen met jouw mobiel, zodat jij daarna direct op pad kunt om te vloggen. Voordat je deze training online volgt, ontvang je een kick-off opdracht en persoonlijke video van Pelpina. Je kan dan alvast aan de slag met een videoplan, zodat jij tijdens deze workshop ook echt aan de slag kunt. Want, het is vooral DOEN deze middag!

Wat leer je

  • wat de kracht van video is;
  • wanneer je video inzet;
  • wat geschikte onderwerpen zijn;
  • hoe je je voor een camera presenteert;
  • hoe je een vlog monteert.

Kosten workshop

De workshop vindt online plaats. De kosten bedragen € 162,50 (ex btw) per deelnemer. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot twee weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht. De workshop heeft plaats voor 6 tot 10 deelnemers.
Schrijf in voor de workshop via onderstaand contactformulier.
Dinsdag 29 juni 9.30-12.30 uur ONLINE

Mail ons