Workshopcarrousel

Doe mee met onze workshopcarrousel! Een ideale manier om in korte tijd kennis te maken met twee specifieke onderwerpen. Neem deel aan twee workshops van een uur en praat na afloop gezellig na met je collega’s onder het genot van een borrel.

We hebben een mooi programma samengesteld! Kijk maar eens uit welke workshops je kunt kiezen ….

Workshop 1: Hoera, lastige mensen
Bij sommige mensen voel je dat je in een patroon belandt dat niet prettig en niet effectief is. De ander doet ‘raar’ en je zit zelf ook vast in een automatische reactie: terug kritiek hebben, veel gaan praten of juist heel stil worden. Een collega heeft voortdurend kritiek op je; iemand is juist heel stil; je belandt voortdurend in gehakketak met je partner/kind/moeder, een huurder ratelt maar door zonder dat je haar kan stoppen… In deze workshop laat Ellen Sinke van HR Consultancy je zien en ervaren hoe dit komt en wat je hieraan kunt doen.

Workshop 2: Onderscheidend schrijven
Solliciteren. De een heeft zijn CV altijd up to date. De ander moet hem zelfs nog helemaal maken. Ben jij benieuwd hoe tegenwoordig de CV’s er uitzien? Hoe je zorg je ervoor dat op jouw cv de meest relevante informatie in één oogopslag zichtbaar is? En oh ja, hoe zat het ook alweer met je sollicitatiebrief? In deze workshop geeft Karin de Rijke van Randstad je antwoord op deze vragen.
Om alles uit de workshop te halen, is het fijn als je je CV meeneemt… als je er een hebt tenminste.

Workshop 3: Het verschil tussen falen en succes is slecht 2 mm
Wanneer je gaat solliciteren of netwerken is de 1e indruk die je maakt superbelangrijk. Op dat moment wordt er namelijk (onbewust) al een voorkeuze gemaakt. Daarbij is de energie die je uitstraalt, ook voor de ander direct zicht- en voelbaar. Wanneer je dan ook nog de juiste woorden gebruikt kan er niemand meer om je heen en is succes binnen handbereik. Maar het begint met 2 mm verschil. Wil jij leren hoe je door slechts 2 mm verschil succesvol kunt zijn? Kom dan naar de workshop. Gerard Vriens van PER4MANCE vertelt je er alles over.

Workshop 4: LinkedIn
Het is voor werknemers tegenwoordig vanzelfsprekend om een LinkedIn  profiel te hebben. Maar waarom eigenlijk? Wat kun je hiermee? Waarom is het een ‘must’? En wanneer is je LinkedIn profiel goed (genoeg)? Welke informatie wil je delen en welke juist niet? Hoe kun je mensen vinden of juist gevonden worden? En wist je dat je ook vacatures kunt zoeken, trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied kunt volgen? Wil jij weten hoe LinkedIn werkt en hoe je hier voor jou het optimale uit kunt halen? Kom dan naar de interactieve workshop van Astrid de Zeeuw van Schipper Personeel & Organisatie.

Meld je aan
Je kunt aan twee van de vier workshops deelnemen. Geef bij je aanmelding drie voorkeuren aan van workshops. We proberen iedereen te plaatsen bij zijn/haar voorkeur.

Donderdag 22 november 13.30 -17.00u Stadlander, Bergen op Zoom (nog enkele plaatsen vrij)

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt met steun vanuit het Europees Sociaal Fonds en FLOW.

    

Ja, ik schrijf me in voor de Workshopcarrousel