Annegien Schonis – Zuidwestsamen Werkt en Zeeuwland

Ik ben Annegien Schonis en woon in Middelburg. Ik ben in 1979 geboren in Rotterdam, maar eigenlijk gewoon een Zeeuwse. In Rotterdam wisten ze beter wat ze met mij aan moesten dan in een van de Zeeuwse Ziekenhuizen, dus vandaar. Ik heb hier altijd gewoond. Op een paar maanden stage in Zeist en werken in het buitenland na dan.

Ik en mijn loopbaan

Na een stage in Frankrijk op een camping en een bij een bungalowpark in Domburg, besloot ik toch nog even door te leren. Dat werd HBO-communicatie op de Hogeschool Zeeland in Vlissingen. Mijn afstuderen deed ik bij Woongoed Middelburg. In 2004 behaalde ik mijn diploma en kon twee keer terug bij Woongoed Middelburg voor projecten. Via divers uitzendwerk kreeg ik mijn eerste vaste baan in 2006 bij Zeeuwland. Hier werk ik nog steeds met plezier aan de diverse communicatie zaken. Van intranet, social media tot aan nieuwbouwprojecten. De diversiteit spreekt me erg aan.

In de tussentijd probeer ik up to date te blijven in het vakgebied. Daarom volgde ik in 2016 een opleiding Online Communicatie, inclusief examen. Leuk om daarmee bezig te zijn en ook vakgenoten te ontmoeten! Regelmatig trainingen volgen, zoals van Zuidwestsamen Werkt, vind ik leuk en belangrijk.

Sinds januari 2018 ben ik project assistent Zuidwestsamen Werkt. De afwisseling spreekt me aan én het biedt mij de mogelijkheid om met andere onderwerpen, zoals HRM, bezig te zijn. Altijd leuk om de horizon te verbreden toch?

Waar ik blij van word

Blij word ik van wandelen in de natuur. Gewoon even mijn hoofd leeg maken. Maar ook reizen maakt mij heel blij. Vreemde culturen en gebruiken zien, de meest mooie dieren. Het mooiste continent is voor mij Afrika. Slapen in een tentje tussen het wildlife….gelukkiger kan je me niet maken!

Neem contact met mij op

E: info@zuidwestsamenwerkt.nl

T: 06 127 36 659