Erik Blommers – Woongoed Middelburg

 

Hallo, mijn naam is Erik Blommers. Geboren in Zuid-Holland en rond mijn 16e verhuist naar Middelburg. Nog altijd woonachtig in Middelburg, samen met mijn twee inmiddels volwassen zonen.

Ik en mijn loopbaan

Ooit begonnen bij Philips en ervaring mogen opdoen binnen diverse werkgebieden, zoals productie, administratie en logistiek. Als begin veertiger vond ik dat de tijd rijp was om een nieuw pad te kiezen en daarbij mijn hart te volgen. Voltijds werkzaam als Supply Chain Planner en vader van twee jonge kinderen, ben ik in de avonduren terug de schoolbanken ingegaan (Hbo Personeel & Arbeid). Het 1e jaar van de opleiding amper afgerond, werd me de kans geboden om een HR functie binnen Philips te komen bekleden. Over die vraag hoefde ik niet lang na te denken. Van het één kwam vrij snel het andere, naar uiteindelijk de combi van Senior HR manager, MT-lid, hoofd Faciliteiten en waarnemend directeur/bestuurder. Tot mijn gevoel me na een tijd aangaf dat het na bijna 34 jaar mooi én gek genoeg geweest was. Waarop ik mijn ontslag heb ingediend. Na een lange periode van rust, brak een periode als zelfstandige aan. Diensten op het gebied van advies en/of ondersteuning bij arbeids- en organisatievraagstukken, in het bijzonder verandertrajecten. Tot na een jaar of 5 mijn gevoel zich opnieuw begon te roeren. Het gemis aan collega’s en vooral het niet van begin tot en met realisatie kunnen werken aan nieuwe uitdagingen, maakten me onrustig. In 2019 bood Woongoed me de kans om aan boord te komen als parttime P&O’er. Een aanbod waar ik nog altijd dankbaar voor ben. Een vooruitstrevende organisatie, met een maatschappelijk doel, leuke collega’s en volop kansen om aan verbeteringen te werken. Hoe mooi kan je het krijgen?

Waar ik blij van word

Vooral van de kleine dingen in het leven kan ik blij worden. Zoals een glimlach op een gezicht, als ik iemand kan helpen of bijstaan. Sinds jaar en dag is fotografie een (uit de hand gelopen) hobby van mij. Het spreekwoord “Eén beeld zegt meer dan duizend woorden”, geld absoluut voor mij. (Onder beeld valt voor mij overigens ook het non-verbaal.) Ik hou van uitdagingen, ook op fotografisch gebied. Maar mijn voorkeur blijft uitgaan naar het fotograferen van mensen, van bijvoorbeeld portret-, huwelijk- tot uitvaartreportages en (bijna) alles wat er tussen zit. Als een klein kind dat zich heeft mogen uitleven in een speelgoed winkel, kan ik dagenlang in de wolken zijn van blijde en vooral ontroerde reacties op foto’s die ik heb mogen maken. Met fotografie kan ik letterlijk even alles vergeten wat zich verder in de wereld afspeelt.

Neem contact met mij op

E: eblommers@woongoed.nl

T: (0118) 691 575
M: 06 868 67 411