Ik ben Tessa Quite, ik werk sinds september 2016 bij Woongoed. Ik ben 38 jaar jong en ik woon in Vlissingen, samen met mijn man en twee kinderen Djaron van 12 en Zoë van 5. In de zomer vinden wij het heerlijk om naar het strand te gaan, verder lees en wandel ik graag. Ook vind ik het leuk om te studeren. Deze hobby heb pas een aantal jaar geleden opgepakt toen ik startte met de Praktijkopleiding Belastingrecht. Vervolgens heb ik in 2018 mijn Praktijkdiploma Loonadministratie behaald. En nu is het einde bijna in zicht van het eerste jaar HBO HRM bij Avans Hogeschool Breda. Ik noem het niet voor niets een hobby, ik vind het echt ontzettend leuk om te doen.

Ik en mijn loopbaan
Na 12 jaar als financieel administratief medewerkster gewerkt te hebben bij de TSA Safetygroup ben ik in 2016 bij Woongoed aan de slag gegaan als crediteurenadministrateur. Hier heb ik kennis mogen maken met ’de woningcorporatie-wereld’. Nadat ik in 2020 mijn diploma PDL behaalde mocht ik mijn kennis direct in de praktijk brengen en kreeg ik de salarisadministratie van Woongoed bij mijn taken en verantwoordelijkheden. Dit naast mijn werkzaamheden van de crediteurenadministratie. Hier ontstond meteen een mooie samenwerking tussen Woongoed en Beveland Wonen. Ik werd namelijk ingewerkt op de salarisadministratie door Ingrid de Kok en ik hielp Beveland Wonen met het optimaliseren van de crediteurenadministratie. Deze samenwerking vind ik ontzettend waardevol en sluit mooi aan bij Zuidwestsamen Werkt. Begin dit jaar mocht ik een nieuwe uitdaging aangaan binnen Woongoed, namelijk als medewerker personeel en organisatie. Dit grijp ik momenteel met beide handen aan en ik probeer me wegwijs te maken in het vak. Gelukkig krijg ik daarbij hulp van onze oud-collega Wim Hoogendoorn. Het is allemaal nieuw en interessant en ik geniet met volle teugen.

Waar ik blij van word
Waar ik ontzettend veel energie van krijg in mijn werk is de samenwerking en het contact met mensen. Dit is iets dat ik in mijn werk als administratief medewerkster altijd heb gemist. Verder word ik heel erg blij van mijn gezin, lekker eten, zon, zee, strand, mijn werk en studie.

Neem contact met mij op

E: TQuite@woongoed.nl
M: