Workshops

Activiteiten waar je wijzer van wordt.

Deze activiteiten mag je in werktijd verrichten. Moet je er even voor rijden? Reiskosten krijg je van je werkgever vergoed.

Leren en ontwikkelen zijn belangrijke speerpunten binnen de Zeeuwse woningcorporaties en vanuit ons samenwerkingsverband met De Corporatie Academie stimuleren we dit graag. Alle activiteiten waaraan je kunt deelnemen staan in jouw eigen academie. Nadat je bent ingelogd op de Corporatie Academie zie je een plaatje met een link naar ZWSW, daar vind je meer algemene informatie over ZWSW en ook de koppelingen naar FLOW en het activiteitenaanbod. Als je wil deelnemen aan een activiteit ga je naar het trainingsaanbod in de academie, klik op de tegel van ZWSW en dan zie je geplande activiteiten staan. Staat er geen datum gepland en je wil wel graag deelnemen, schrijf je dan in voor de wachtkamer waarmee je jouw interesse met ons deelt. Zodra er voldoende deelnemers zijn, plannen wij weer een nieuwe datum. De bestede tijd aan een workshop/training wordt bij jouw ontwikkeluren opgeteld en je kan gelijk je loopbaanbudget inzetten  (als dat opgenomen is in jouw academie).

Workshop kleur jezelf

Donderdag 23 november 2023 = VOL

Tijdens deze interactieve workshop ontdek je wat jouw allergrootste Kracht is en hoe je die zichtbaar maakt. Wist je dat kleuren jou zelfvertrouwen geven en zorgen dat je in jouw kracht komt? Leer je wat jouw kracht is en welke kleuren hier bij passen. Meer informatie en aanmelden.

.

De Grote Generatieshow van ZWSW

Woensdagmiddag  20 maart 2024

Zuidwestsamen Werkt organiseert in samenwerking met Careerwise een geweldige middag waarin je op een leuke manier kennismaakt met de verschillende generaties; welke zijn er en waarom is het interessant? Wat is de gebruiksaanwijzing van een generatie? Wat is de kracht én wat zijn de valkuilen van elke generatie? Maar vooral waarom hebben we iedereen nodig en hoe werken we energiek  samen? Meer informatie en aanmelden.

Workshop Rust in je hoofd

Inschrijven wachtkamer.

Om het optimale uit je brein te halen, is het belangrijk dat je rust in je hoofd hebt. Je gaat onder andere leren hoe je voor jezelf een breinvriendelijke werkdag inruimt. Hoe je door slim ‘te vertragen’ meer gedaan krijgt en ook een hogere kwaliteit zult leveren. Meer informatie en aanmelden.

Workshop Slim Werken

Inschrijven wachtkamer.

Ben jij iemand die zich niet bij de huidige situatie neer wilt leggen, maar echt gelooft dat je zaken anders en slimmer kunt aanpakken? Dan is deze training echt wat voor jou! Leer een praktische én planmatige manier van werken waarmee je eenvoudig blijvend grip krijgt op je werksituatie. Meer informatie en aanmelden.

Kopje koffie?

Wil je eens praten met een corporatiecollega die een loopbaanstap heeft gezet of een interessante baan heeft? Laat ons weten waar je interesse naar uitgaat.

Gluren bij de buren

Wil je meekijken met een collega in een andere functie of bij een van de andere corporaties? Of bij een andere organisatie? Laat dat ons weten.

Aan tafel met HR-adviseur

Enthousiast? Maar weet je niet waar te beginnen? We helpen je graag (vertrouwelijk) op weg! Kom aan tafel voor een oriënterend gesprek met een (andere) hr-adviseur.

ZWSW Leerlijnen

Wil jij jezelf ontwikkelen in jouw functie? Of ben je op zoek wat je voor kennis en vaardigheden je nodig hebt voor een andere functie? Bekijk eens de ZWSW leerlijnen.