Workshops

Activiteiten waar je wijzer van wordt. Deze activiteiten mag je in werktijd verrichten. Moet je er even voor rijden? Reiskosten krijg je van je werkgever vergoed.

Workshop Zakelijk Tekenen

Donderdag 3 november 2022.

’Ik heb er geen beeld bij’. ‘Wat wil je nu eigenlijk zeggen?’
Herkenbaar? Je weet dat een boodschap beter overkomt als je laat zien wat je bedoelt. Maar hoe doe je dat? Juist. Met eenvoudige, kernachtige tekeningen en een klein beetje tekst. Ervaar in een korte workshop de basis van het zakelijk tekenen. Lees meer.

Workshop Rust in je hoofd

Donderdag 10 november 2022.

Om het optimale uit je brein te halen, is het belangrijk dat je rust in je hoofd hebt. Je gaat onder andere leren hoe je voor jezelf een breinvriendelijke werkdag inruimt. Hoe je door slim ‘te vertragen’ meer gedaan krijgt en ook een hogere kwaliteit zult leveren. Hoe creëer je rust en ruimte om weer echt na te kunnen denken. Lees meer.

Training kleur jezelf

Vrijdag 18 november 2022 (VOL) en vrijdag 25 november 2022.

Tijdens deze interactieve workshop ontdek je wat jouw allergrootste Kracht is en hoe je die zichtbaar maakt. Wist je dat kleuren jou zelfvertrouwen geven en zorgen dat je in jouw kracht komt? Leer je wat jouw kracht is en welke kleuren hier bij passen. Lees meer.

Training over de Wet Damcoles

Donderdag 24 november 2022.

In een woning van je corporatie is een hennepplantage gevonden. Ontzettend vervelend natuurlijk. Want naast de enorme ravage die is aangetroffen, heeft de burgemeester ook besloten om de woning tijdelijk te sluiten. Dat doet hij met een beroep op de Wet Damocles. Maar mag de gemeente dat eigenlijk wel doen? En zo ja, (hoe) is een sluiting dan nog te voorkomen?  Zeeuwland organiseert een voorlichting over de Wet Damocles. Lees meer.

Conceptueel bouwen voor niet bouwkundigen

Wachtlijst.

Tijdens deze eendaagse training krijg je inzicht in welke impact conceptueel bouwen heeft in de eigen organisatie en welke verandering in (samen)werken dat met zich meebrengt. Je leert wat conceptueel bouwen is, wat de principes zijn en vooral welke toegevoegde waarde het heeft voor jou en de organisatie. Lees meer.

Workshop Stressjam

Hoe stressbestendig ben je? Je mindset ten opzichte van stress is bepalend, dit kun je trainen. Een nieuwe bijzondere individuele workshop: een virtual reality game Stressjam. Lees meer.

Workshop Voeding en bewegen

Weet jij hoe je start met een gezondere leefstijl? Tijdens deze laagdrempelige en interactieve workshop maak je kennis met twee relevante aspecten van leefstijl; voeding en bewegen, en leer je hoe je direct na de workshop eenvoudig met een gezondere leefstijl kunt starten. Lees meer.

Workshop Rust in je hoofd (haal het optimale uit je brein) – voor managers

Laat je inspireren, ga leren en ga zelf aan de slag! Het doel van de algemene training “Rust in je hoofd” is dat je dit bij jezelf bereikt. In de training voor managers kijken we niet alleen naar jezelf maar naar ook jezelf in relatie met je team. Lees meer.

Workshop Slim Werken

Ben jij iemand die zich niet bij de huidige situatie neer wilt leggen, maar echt gelooft dat je zaken anders en slimmer kunt aanpakken? Dan is deze training echt wat voor jou! Leer een praktische én planmatige manier van werken waarmee je eenvoudig blijvend grip krijgt op je werksituatie. Lees meer.

Workshop LinkedIn Profiel

Tijdens de workshop LinkedIn voor gevorderden krijg je advies over het optimaliseren van je profiel, en leer je verschillende functionaliteiten te gebruiken, zodat je LinkedIn voor je kunt laten werken, of je het nu wilt gebruiken voor je professionele netwerk of tóch nieuwsgierig bent naar je arbeidsmarktkansen. Meld je aan.

Workshop Aansprekend CV

De arbeidsmarkt verandert in rap tempo. Ook woningbouwverenigingen zijn volop in ontwikkeling. Als jij weet hoe jij je wilt ontwikkelen en waar jouw talenten het beste tot hun recht komen, is het tijd voor de volgende stap: anderen laten weten waarvoor ze jou in kunnen zetten. In de workshop een Aansprekend C.V. leer je je curriculum vitae aan te passen aan de situatie waar je hem voor wilt gebruiken volgens de nieuwste inzichten. Meld je aan.

Kopje koffie?

Wil je eens praten met een corporatiecollega die een loopbaanstap heeft gezet of een interessante baan heeft? Laat ons weten waar je interesse naar uitgaat.

De stressmanager

Meer energie en veerkracht, thuis en op je werk? Doe nu de FLOW stressmanager en krijg meteen bruikbare tips.

Gluren bij de buren

Wil je meekijken met een collega in een andere functie of bij een van de andere corporaties? Of bij een andere organisatie? Laat dat ons weten.

Aan tafel met HR-adviseur

Enthousiast? Maar weet je niet waar te beginnen? We helpen je graag (vertrouwelijk) op weg! Kom aan tafel voor een oriënterend gesprek met een (andere) hr-adviseur.

ZWSW Leerlijnen

Wil jij jezelf ontwikkelen in jouw functie? Of ben je op zoek wat je voor kennis en vaardigheden je nodig hebt voor een andere functie? Bekijk eens de ZWSW leerlijnen.