Workshops

Activiteiten waar je wijzer van wordt. Deze activiteiten mag je in werktijd verrichten. Moet je er even voor rijden? Reiskosten krijg je van je werkgever vergoed.

Workshop VR game Stressjam

Dinsdag 14 maart 2023.

Hoe stressbestendig ben je? Je mindset ten opzichte van stress is bepalend, dit kun je trainen. Een nieuwe bijzondere individuele workshop: een virtual reality game Stressjam. Lees meer.

Workshop Rust in je hoofd

Dinsdag 18 april 2023.

Om het optimale uit je brein te halen, is het belangrijk dat je rust in je hoofd hebt. Je gaat onder andere leren hoe je voor jezelf een breinvriendelijke werkdag inruimt. Hoe je door slim ‘te vertragen’ meer gedaan krijgt en ook een hogere kwaliteit zult leveren. Lees meer.

Training kleur jezelf

Vrijdag 12 mei 2023.

Tijdens deze interactieve workshop ontdek je wat jouw allergrootste Kracht is en hoe je die zichtbaar maakt. Wist je dat kleuren jou zelfvertrouwen geven en zorgen dat je in jouw kracht komt? Leer je wat jouw kracht is en welke kleuren hier bij passen. Lees meer.

.

,

Workshop Zakelijk tekenen

Verwachting november 2023.

’Ik heb er geen beeld bij’. ‘Wat wil je nu eigenlijk zeggen?’
Herkenbaar? Je weet dat een boodschap beter overkomt als je laat zien wat je bedoelt. Maar hoe doe je dat? Juist. Met eenvoudige, kernachtige tekeningen en een klein beetje tekst. Ervaar in een korte workshop de basis van het zakelijk tekenen Lees meer.

Workshop Slim Werken

Inschrijven wachtkamer.

Ben jij iemand die zich niet bij de huidige situatie neer wilt leggen, maar echt gelooft dat je zaken anders en slimmer kunt aanpakken? Dan is deze training echt wat voor jou! Leer een praktische én planmatige manier van werken waarmee je eenvoudig blijvend grip krijgt op je werksituatie. Lees meer.

Workshop LinkedIn Profiel

Inschrijven wachtkamer.

Tijdens de workshop LinkedIn voor gevorderden krijg je advies over het optimaliseren van je profiel, en leer je verschillende functionaliteiten te gebruiken, zodat je LinkedIn voor je kunt laten werken, of je het nu wilt gebruiken voor je professionele netwerk of tóch nieuwsgierig bent naar je arbeidsmarktkansen. Meld je aan.

Workshop Aansprekend CV

Inschrijven wachtkamer.

De arbeidsmarkt verandert in rap tempo. Ook woningbouwverenigingen zijn volop in ontwikkeling. Als jij weet hoe jij je wilt ontwikkelen en waar jouw talenten het beste tot hun recht komen, is het tijd voor de volgende stap: anderen laten weten waarvoor ze jou in kunnen zetten. In de workshop een Aansprekend C.V. leer je je curriculum vitae aan te passen aan de situatie waar je hem voor wilt gebruiken volgens de nieuwste inzichten. Meld je aan.

Kopje koffie?

Wil je eens praten met een corporatiecollega die een loopbaanstap heeft gezet of een interessante baan heeft? Laat ons weten waar je interesse naar uitgaat.

Gluren bij de buren

Wil je meekijken met een collega in een andere functie of bij een van de andere corporaties? Of bij een andere organisatie? Laat dat ons weten.

Aan tafel met HR-adviseur

Enthousiast? Maar weet je niet waar te beginnen? We helpen je graag (vertrouwelijk) op weg! Kom aan tafel voor een oriënterend gesprek met een (andere) hr-adviseur.

ZWSW Leerlijnen

Wil jij jezelf ontwikkelen in jouw functie? Of ben je op zoek wat je voor kennis en vaardigheden je nodig hebt voor een andere functie? Bekijk eens de ZWSW leerlijnen.