Workshops

Activiteiten waar je wijzer van wordt.

Deze activiteiten mag je in werktijd verrichten. Moet je er even voor rijden? Reiskosten krijg je van je werkgever vergoed.

Leren en ontwikkelen zijn belangrijke speerpunten binnen de Zeeuwse woningcorporaties en vanuit ons samenwerkingsverband met De Corporatie Academie stimuleren we dit graag. Alle activiteiten waaraan je kunt deelnemen staan in jouw eigen academie. Nadat je bent ingelogd op de Corporatie Academie zie je een plaatje met een link naar ZWSW, daar vind je meer algemene informatie over ZWSW en ook de koppelingen naar FLOW en het activiteitenaanbod. Als je wil deelnemen aan een activiteit ga je naar het trainingsaanbod in de academie, klik op de tegel van ZWSW en dan zie je geplande activiteiten staan. Staat er geen datum gepland en je wil wel graag deelnemen, schrijf je dan in voor de wachtkamer waarmee je jouw interesse met ons deelt. Zodra er voldoende deelnemers zijn, plannen wij weer een nieuwe datum. De bestede tijd aan een workshop/training wordt bij jouw ontwikkeluren opgeteld en je kan gelijk je loopbaanbudget inzetten  (als dat opgenomen is in jouw academie).

Goodhabitz | inhaakkalender 2024

De inhaakkalender van Goodhabitz. Deze kalender bevat meer dan 100 relevante inhaakmoment in het jaar die gekoppeld zijn aan assessments en online trainingen. Inspiriatie wanneer jij de beste versie van jezelf wil worden!

Artificial Intelligence!

AI is niet langer iets uit de toekomst; het is hier en het verandert de manier waarop we werken, beslissingen nemen en onze huurders van dienst zijn. AI biedt vele voordelen en toepassingen die ons dagelijks leven en werk efficiënter en gemakkelijker maken. Lees meer.

Kopje koffie?

Wil je eens praten met een corporatiecollega die een loopbaanstap heeft gezet of een interessante baan heeft? Laat ons weten waar je interesse naar uitgaat.

Gluren bij de buren

Wil je meekijken met een collega in een andere functie of bij een van de andere corporaties? Of bij een andere organisatie? Laat dat ons weten.

Aan tafel met HR-adviseur

Enthousiast? Maar weet je niet waar te beginnen? We helpen je graag (vertrouwelijk) op weg! Kom aan tafel voor een oriënterend gesprek met een (andere) hr-adviseur.

ZWSW Leerlijnen

Wil jij jezelf ontwikkelen in jouw functie? Of ben je op zoek wat je voor kennis en vaardigheden je nodig hebt voor een andere functie? Bekijk eens de ZWSW leerlijnen.