Workshop LinkedIn gevorderd

Laten we beginnen met een misverstand uit de weg te ruimen: het hebben van een LinkedIn profiel betekent niet dat je op zoek bent naar ander werk. LinkedIn is zoveel meer dan een verzamelplek van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Wist je bijvoorbeeld dat LinkedIn:
– het grootste professionele netwerkplatform in Nederland is;
– een informatiekanaal is waar je je kennis over je vakgebied kunt uitbreiden en delen;
– je de kans biedt om met vakgenoten te sparren over bijvoorbeeld opleidingen;
– je digitale visitekaartje en curriculum vitae is, maar je ook ambassadeur maakt van je bedrijf?

Tijdens de workshop LinkedIn voor gevorderden krijg je advies over het optimaliseren van je profiel en leer je verschillende functionaliteiten te gebruiken. Zo kun je LinkedIn voor je laten werken, of je het nu wilt gebruiken voor je professionele netwerk of tóch nieuwsgierig bent naar je arbeidsmarktkansen. Maar ook krijg je tips hoe je LinkedIn efficiënt in kunt zetten.

Om het maximale uit de workshop te halen, vragen we je een voorbereidende opdracht uit te voeren die je twee weken voor de workshop ontvangt. Ook vragen we je je laptop en inloggegevens mee te nemen, zodat je meteen aan de slag kunt. Voor deze workshop is het noodzakelijk dat je al een LinkedIn profiel hebt.

De workshop wordt verzorgd door Margot Geijs. In november 2018 heeft ze de workshop ‘curriculum vitae en sollicitatiebrief’ tijdens de workshopcarroussel verzorgd.

De kosten voor deze workshop bedragen €150,- per persoon exclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.
De workshop heeft plaats voor 4 tot 8 deelnemers, zodat individuele begeleiding gegarandeerd is. Bij minder dan 4 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht. Schrijf in via onderstaand formulier voor de workshop op:

Dinsdag 2 februari 13-17u Stadlander in Bergen op Zoom

Ja, ik schrijf me in voor de Workhop LinkedIn gevorderd