Rust in je hoofd (haal het optimale uit je brein)

Laat je inspireren, ga leren en ga zelf aan de slag!

Heb je jezelf wel eens afgevraagd waarom:

  • Je soms de hele dag bezig bent met e-mail?
  • Niet toekomt aan dingen die je echt belangrijk vindt?
  • Het soms zo moeilijk is om van je telefoon af te blijven?
  • Je collega steeds dezelfde fout blijft maken, zonder dat hij dat zelf in de gaten heeft?

In dit onderdeel van de training neemt de trainer je mee in een verhaal over vier breinen en je krijgt tien breintips hoe je dit in de praktijk toepast.

Om het optimale uit je brein te halen, is het belangrijk dat je rust in je hoofd hebt. Je gaat onder andere leren hoe je voor jezelf een breinvriendelijke werkdag inruimt. Hoe je door slim ‘te vertragen’ meer gedaan krijgt en ook een hogere kwaliteit zult leveren.

Wat levert de workshop voor je op?

  • Je werkt op een prettige en ontspannen manier
  • Je werkt met volle aandacht, zodat je meer gedaan krijgt
  • Je levert een nog hogere kwaliteit, zaken gaan in één keer goed
  • Je hebt ruimte in je hoofd om na te denken en te komen tot goede ideeën

Heb je de workshop Slimmer werken gevolgd? Dan is dit een ideaal vervolg hierop. Maar, ook zonder ‘voorkennis’ is deze workshop prima te volgen.

De kosten voor deze workshop bedragen € 131,50 per persoon exclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

De workshop heeft plaats voor 8 tot 15 deelnemers. Bij minder dan 8 deelnemers gaat de workshop niet door, dan krijg je van ons bericht.

Schrijf je via onderstaand formulier op de wachtlijst voor deze workshop.

Kun je niet op de ingeplande datum(s) of staan er geen datum open? Reserveer een plek op de wachtlijst! Met onderstaand formulier kun je laten weten dat je interesse hebt en nemen wij contact met je op zodra er een nieuwe datum bekend is.