Leer zakelijk tekenen

’Ik heb er geen beeld bij’. ‘Wat wil je nu eigenlijk zeggen?’
Herkenbaar? Je weet dat een boodschap beter overkomt als je laat zien wat je bedoelt. Maar hoe doe je dat? Juist. Met eenvoudige, kernachtige tekeningen en een klein beetje tekst. Ervaar in een korte workshop de basis van het zakelijk tekenen. Dit doe je door een flink aantal praktische tekenopdrachten. Je oefent met je groepsgenoten en leert zo de kern in beeld te brengen. Tekenervaring is niet vereist. Het gaat immers niet om mooi, het gaat om duidelijk.

Bureau voor Beeldzaken from Kim Ravers on Vimeo.

Wat leer je?
– Je maakt kennis met de kracht van beeld als communicatiemiddel
– Je doet inspiratie op over de wijze waarop je visuele communicatie in kunt zetten in je werk
– Je oefent met het maken van eenvoudige tekeningen zoals iconen, pijlen en figuren
– Je leert tips en tricks om gemakkelijk en snel te kunnen tekenen
– Je creëert een set algemene tekeningen om gelijk te gebruiken in je werk

Kosten
De kosten voor deze workshop bedragen €125,00 per persoon exclusief BTW. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht. De workshop heeft plaats voor 10 tot 15 deelnemers. Bij minder dan 10 deelnemers gaat de workshop wél door, maar zijn de kosten hoger. Je krijgt hier het starterskit bij (werkboek  Tekentechniek t.w.v. € 19,50 en Steadler stiften t.w.v. € 12,95).

Starterskit
Met de starterskit met het werkboek en stiften kan je ook na de workshop verder aan de slag. Het trainingsbureau Beeldzaken stuurt jou de starterskit toe. Daarom vragen we je om je contactgegevens thuis door te sturen. Met het invullen van je gegevens, geef je Zuidwestsamen Werkt toestemming om deze gegevens aan Bureau Beeldzaken door te geven.

Schrijf in via onderstaand formulier voor de workshop op:

Donderdag 8 april 14.00-17.00 uur – Online

Mail ons